Forbrukslån
Forbrukslån

Det som er viktig å huske når man er på jakt etter de beste forbrukslån 2016, er at det er en viktig personlig komponent som avgjør hvor gode avtaler du får. Våre sider hjelper det med å få oversikt over hva markedet har å tilby og siden er full av gode råd for den som skal søke. Bruker du litt tid hos oss kan vi hjelpe deg med å finne billigste rente 2016. På den ene siden finnes det mange råd om hvordan du forbedrer din kredittrating. På den andre siden har vi presentasjoner av de forskjellige markedsaktørene, som kan hjelpe deg med å finne nøyaktig det du trenger.

Store forbrukslån, små forbrukslån, beste forbrukslån 2016

Forskjellige aktører på kredittmarkedet spesialiserer seg på forskjellige underkategorier av forbrukslån. Trenger du et større lån for å refinansiere gammel gjeld, og samle små porsjoner med gjeld i en stor sekk, kan Telefinans – Ryddelånet være tingen for deg. Med gunstige renter og en lånegrense på kr 350 000, kan du ordne opp i det meste av uhell til en rimelig rentesats. Trenger du en småsum, fordi fryseren eller TV’n røk, er kanskje Thorn eller Komplett Bank steder du burde søke hos.

Søk hos så mange som mulig

Et godt råd er å bruke en finansagent, når du søker om forbrukslån. På våre sider presenterer vi de beste på markedet. Selskaper som Lendo og Centrum Finans hjelper deg til å få mange tilbud raskt. Sender du en søknad til en finansagent får du svar fra 8 til 12 tilbydere av lån i løpet av dagen, og du trenger kun å sende ute en søknad, for å få mange svar.