Annonse

Nordiclån

Nordiclån forbrukslån
Nordiclån forbrukslån

Bak Nordiclån står L’EASY en av de større aktørene innen finansiering og mindre forbrukslån. L’EASY er eid av Thorn gruppen og dette gir i siste ende Nordiclån en solid og seriøs aktør i ryggen. Thorn gruppen har nemlig jobbet med finansiering av hvitevarer og annen elektronikk i mer enn 25 år, og det med stor suksess. Gjennom Nordiclån kan du søke om forbrukslån på opptil kr 50 000 og det er ingen som forteller deg hva du skal bruke lånet til. Men Nordiclån er selvsagt opptatt av deg som kunde og er fokusert på at du har kontroll på økonomien din, det er også i Nordiclåns interesse. Før du sender inn en søknad om lån, så bør du derfor sette opp et budsjett for å sikre deg at du kan betjene lånet. 

Bank2

Bank2 forbrukslån
Bank2 forbrukslån

Bank2 ble stiftet i 2005 og har nå eksistert i mer enn 10 år. Banken driver primært med utlån og spesielt lån til dem som har vanskelig ved å få lån i andre banker. Bankens hovedfokus er refinansiering av annen gjeld, men de tilbyr også forbrukslån. Slike lån uten sikkerhet kan du selvsagt bruke til å refinansiere dyre kredittkort, men du kan også bruke lånet til mange andre formål.

Med et forbrukslån er det ingen som spør deg om hva du skal bruke pengene til, det bestemmer du selv. Du bør dog selvsagt huske på at lånet skal betales tilbake og derfor bør det brukes til noe fornuftig. Hos Bank2 kan du låne mellom kr 50 000 og kr 300 000. Et lån kan betales ned over 15 år, bare husk at jo lengre nedbetalingstiden er, desto dyrere blir lånet i renter. Det lønner seg derfor å se på hvor mye du klarer å betale hver måned, slik at lånet blir tilbakebetalt raskest mulig.

Monobank

Monobank forbrukslån
Monobank forbrukslån

Hos Monobank har man spesialisert seg på lån uten sikkerhet, eller forbrukslån som de fleste kaller dem i dag. Banken er relativt ny. Den ble grunnlagt i 2015 og har hovedsete i Bergen. Per i dag er det 20 ansatte, hvorav alle har jobbet lenge innen bank og finansverdenen. Alle kan på et eller annet tidspunkt få bruk for nettopp et lån uten sikkerhet. Årsakene kan være mange, fra en ekstra utgift som dukker opp til en drøm om å bytte ut kjøkkenet.

Fordelen med et slikt lån er at du selv bestemmer hva pengene du har lånt skal brukes til. Til tross for at dette hviler på deg og du i prinsippet kan søke om lån til alle formål, er det viktig å huske på at lånebeløpet skal betales tilbake. Du kan låne fra kr 25 000 og inntil kr 500 000, og få en nedbetaling på 15 år.