Annonse

Forbrukslån – Mange havner i gjeldsfella

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er blitt en folkesykdom. Nei, ikke helt, men ikke så langt unna. Mange tar opp forbrukslån og betaler ikke tilbake på det. Regningene hoper seg opp, inkasso er sendt ut for lengst og namsmannen er på banen. Det er en ufattelig belastende situasjon psykisk og det krever mye for å stable seg på benene igjen. Forbrukslån – når du havner i luksusfella Det er mange veier inn i luksusfella. Noen kjøper ny bil eller kanskje flere biler, ny TV, … Les mer

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Finanshjelpen hjelper til med å finne det beste tilbudet på et forbrukslån. Lånet kan brukes til forbruk om du ønsker å pusse opp hjemme, bytte ut møblene eller kanskje må ha bilen gjennom en større reparasjon. Har du flere kredittkort og mangler penger til å betale ned på disse, kan et lån til refinansiering være en løsning. Rentene på gjeld til kredittkortselskapene er ofte en hel del høyere enn renten på et forbrukslån.

Hvor mye du kan låne avgjøres av en kredittvurdering. Finanshjelpen tilbyr lån opp til kr 400 000. Lånet kan nedbetales i inntil tolv år og med en lav rente, vil dette gi deg lave månedlige ytelser. Når du søker hos Finanshjelpen vil søknaden din bli sendt videre til Finanshjelpen sine samarbeidspartnere. Disse vil se gjennom søknaden din og vurdere om de kan tilby deg lån. Er svaret positivt vil du motta et lånetilbud i løpet av et par dager.

my credit

My Credit forbrukslån
My Credit forbrukslån

Selskaper som my credit hjelper deg med å innhente tilbud om forskjellige typer forbrukslån og andre finansielle løsninger. Fordelen ved å søke om lån gjennom en finansagent er at det reduserer tiden som du trenger å bruke på å skrive søknader til mange forskjellige banker, samtidig som finansagenter som my credit, hjelper deg på veien til det lånet som passer for deg og din situasjon. Du kan bruke selskapet til rådgivning og til å oppklare eventuelle spørsmål du måtte ha om din spesifikke sak.Noe som er spesielt med det utvalget som my credit tilbyr, er at man ikke bare finner forbrukslån i deres portefølje. Selskapet tilbyr også brukskreditt, samt inkassolån. De hjelper deg også hvis du har et behov for å refinansiere gjeld, selv om du har betalingsanmerkning, noe som er ganske sjeldent. Kravet for denne typen refinansiering er at man må stille med en type sikkerhet, men dette betyr igjen at man kan forbedre rentebetingelsene på gamle dyre lån.