Annonse

Låneavtale.no

Låneavtale.no forbrukslån
Låneavtale.no forbrukslån

Hos Låneavtale.no kan du få et forbrukslån på inntil kr 500 000. Lånet kan nedbetales i inntil 15 år, noe som sikrer deg at den månedlige ytelsen ikke blir for høy. Hva du bruker pengene til er din sak og ikke noe Låneavtale.no blander seg opp i. For noen vil det være aktuelt å kvitte seg med dyre smålån og kredittkortgjeld. Ved å samle disse i et større lån, vil du få tilbake kontrollen over økonomien din og samtidig spare en del penger i rentekostnader. Andre ønsker kanskje å oppfylle drømmen om nytt kjøkken eller bad hjemme, noe som ikke alltid er enkelt å spare opp til. Da er løsningen et forbrukslån.

Låneavtale.no hjelper med å finne det rimeligste lånet. Som låne-formidler jobber Låneavtale.no sammen med tolv ulike banker og sender søknaden din til disse. Hver enkelt bank vil da vurdere din søknad og godkjenner de denne, sender de et tilbud om lån. Siden bankene konkurrerer mot hverandre vil du ofte få bedre betingelser på denne måten, enn hvis du sender søknaden din direkte til hver bank.

Finansa

Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Denne finansagenten samarbeider med 13 av de ledende bankene i Norge og formidler deres forbrukslån med mere. Bankene inkluderer DNB, Bank Norwegian og Komplett Bank. Sistnevnte har et forbrukslån som fungerer som en brukskreditt, noe som er gunstig i mange tilfeller. Der kan du ha pengene stående uberørt uten at det tilfaller renteomkostninger, for så å bruke den delen du vil når du trenger ekstra penger.

Finansa tilbyr også lån til bil, båt og caravan, i tillegg til kredittkort. Du kan også refinansiere annen gjeld gjennom deres tjenester. Refinansiering vil si at du tar opp et rimeligere lån for å dekke gjeld som er dyrere, noe som ofte er aktuelt for de som har dratt kredittkortene sine varme (les mer om refinansiering). Betingelsene og kravene for disse låneformene er de samme som for vanlige forbrukslån. Den nedre lånegrensen er på kr 5 000 mens du maksimalt kan låne kr 500 000.

Ta opp et nytt forbrukslån til å refinansiere dyr gammel gjeld

Forbrukslån
Forbrukslån

Stadig vekk kan man lese i media om nordmenn som har fått problemer med forbruksgjeld. Det er små forbrukslån og samtidig kredittkortgjeld, og over tid får de problemer med å betjene gjelden. Derfra går det fort mer og mer galt. Ta tak i slikt før det blir et problem, og refinansier gammel gjeld med ny. Gammel gjeld blir som ny Overskriften er litt humoristisk ment, men har likevel et snev av sannhet. Det er nemlig det refinansiering handler om, betale … Les mer