Annonse

Easybank

Easybank forbrukslån
Easybank forbrukslån

Easybank er en relativ ny bank i Norge. Banken tilbyr forskjellige produkter til privatkunder og bedrifter. Til private gjelder det primært sparing på høyrentekonto samt ulike lån til bolig og bil eller forbrukslån. Det er enkelt å forholde seg til Easybank, siden alle tjenester er nettbaserte. Du vil ha full kontroll over dine konti og lån i banken via nettsiden deres.

Du kan låne til kjøp av bolig, kjøp av bil, med eller uten pant i bilen, og du kan søke om forbrukslån hvis du trenger finansiering til andre prosjekter. Når det gjelder lån til bil så kan du søke om maksimalt en million kroner med pant i bilen, mens billån og forbrukslån uten sikkerhet har en maksimums grense på en halv million. For alle lånene med unntak av boliglån, må du betale lånet tilbake innen 15 år. Du kan også åpne sparekonto i Easybank med gebyrfrie uttak.

Kreditt365

Kreditt365 forbrukslån
Kreditt365 forbrukslån

Kreditt365 er en låneagent som tilbyr hjelp med forbrukslån hos sine ulike samarbeidspartnere. Nettsiden er eid av Leads Norge AS og har de to siste årene hjulpet mer enn 100 000 mennesker med lån. Kredit365 samarbeider med blant andre Avida Finans. Dette betyr at når du sender inn søknaden din på Kreditt365 sin nettside, så vil denne blir videresendt til Avida Finans for en vurdering. Her kan du få en kreditt på inntil kr 500 000. Dette kalles FlexiKreditt, på grunn av sin fleksibilitet. Når du har fått innvilget en kredittramme, vil du kunne overføre beløp innenfor denne rammen til din egen konto. Pengene kan du bruke til hva du måtte ønske, akkurat som med et forbrukslån. Trenger du nye møbler eller ønsker du å pusse opp badet, så er det ditt valg. Det er du som er sjefen over kontokreditten. En av fordelene er at du kun betaler rente av det beløpet du har brukt. Har du en kredittramme på kr 80 000 og kun har brukt kr 30 000, så betaler du med andre ord kun rente på dette beløpet.

Små forbrukslån er ikke dyrere

Forbrukslån
Forbrukslån

Det er ikke enkelt å forutse alle ting som kan skje. Det kan være at bilen ikke kom gjennom EU-kontrollen og må repareres – ikke alle har pengene stående klare for slike ting. I slike situasjoner vil et lite forbrukslån være til hjelp for mange. Her hos oss finner du slike lån, og vi anbefaler deg å sjekke betingelsene godt. Ingen er tjent med at du låner mer enn du kan betjene. Forbrukslån de fleste kan hanskes med Det er … Les mer