Annonse

Loan.no

Loan.no forbrukslån
Loan.no forbrukslån

Hos Loan.no kan du søke om et forbrukslån på inntil kr 350 000 og du kan bruke pengene til hva du vil. Loan.no er en finansagent og formidler lån via sitt samarbeid med en av de ledende banker innen forbrukslån, Ekspres Bank Norge. Dette betyr at når du søker om et lån, så blir din søknad sendt videre til Loan.no sin partner for en vurdering. Går du og drømmer om ferie på en tropisk øy, fornye garderoben eller kanskje å pusse opp hjemme, så kan et forbrukslån være svaret. Spesielt når en skal pusse opp, så er det noe som koster mye penger.

Du kan som nevnt låne inntil kr 350 000 og det er ingen som spør hva pengene til brukes til. Du kan selv velge lengden på nedbetalingen, dog maksimalt 15 år. Sammen med en konkurransedyktig rente, vil dette sikre at du betaler lave månedlige avdrag og ikke belaster budsjettet ditt i alt for stor grad.

Bank2

Bank2 forbrukslån
Bank2 forbrukslån

Bank2 ble stiftet i 2005 og har nå eksistert i mer enn 10 år. Banken driver primært med utlån og spesielt lån til dem som har vanskelig ved å få lån i andre banker. Bankens hovedfokus er refinansiering av annen gjeld, men de tilbyr også forbrukslån. Slike lån uten sikkerhet kan du selvsagt bruke til å refinansiere dyre kredittkort, men du kan også bruke lånet til mange andre formål.

Med et forbrukslån er det ingen som spør deg om hva du skal bruke pengene til, det bestemmer du selv. Du bør dog selvsagt huske på at lånet skal betales tilbake og derfor bør det brukes til noe fornuftig. Hos Bank2 kan du låne mellom kr 50 000 og kr 300 000. Et lån kan betales ned over 15 år, bare husk at jo lengre nedbetalingstiden er, desto dyrere blir lånet i renter. Det lønner seg derfor å se på hvor mye du klarer å betale hver måned, slik at lånet blir tilbakebetalt raskest mulig.

Fokuslån

Fokuslån
Fokuslån

Fokuslån tilbyr mindre forbrukslån på inntil kr 75 000. Den effektive renten er på mellom 19,8% og 28,36%. Dette er inklusiv alle ekstra kostnader, som termingebyr og etableringsgebyret. Du kan velge hvor lang nedbetaling du vil ha, men ikke lengre enn 80 måneder. Som en ekstra service hos Fokuslån, kan du velge en rente- og avdragsfri periode. Denne kan være på enten 30, 60 eller 90 dager og du bestemmer selv om du vil starte med dette eller få lagt det inn på et senere tidspunkt.