Annonse

Bank2

Bank2 forbrukslån
Bank2 forbrukslån

Bank2 ble stiftet i 2005 og har nå eksistert i mer enn 10 år. Banken driver primært med utlån og spesielt lån til dem som har vanskelig ved å få lån i andre banker. Bankens hovedfokus er refinansiering av annen gjeld, men de tilbyr også forbrukslån. Slike lån uten sikkerhet kan du selvsagt bruke til å refinansiere dyre kredittkort, men du kan også bruke lånet til mange andre formål.

Med et forbrukslån er det ingen som spør deg om hva du skal bruke pengene til, det bestemmer du selv. Du bør dog selvsagt huske på at lånet skal betales tilbake og derfor bør det brukes til noe fornuftig. Hos Bank2 kan du låne mellom kr 50 000 og kr 300 000. Et lån kan betales ned over 15 år, bare husk at jo lengre nedbetalingstiden er, desto dyrere blir lånet i renter. Det lønner seg derfor å se på hvor mye du klarer å betale hver måned, slik at lånet blir tilbakebetalt raskest mulig.

Kan alle søke om et forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Alle kan komme i en situasjon hvor man plutselig trenger penger. Grunnene kan være ulike men som oftest er det på grunn av uforutsette utgifter, reparasjoner eller møbler og innbo som trenger å bli byttet ut. Og da er det enkelt med et forbrukslån. Du trenger ikke å stille noen form for sikkerhet for lånet, i tillegg er det ingen som spør deg om hva du skal bruke pengene til. Det eneste banken er interessert i å vite er om … Les mer

Pengi

Pengi forbrukslån
Pengi forbrukslån

Finansagenten Pengi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige typer forbrukslån fra tolv forskjellige banker. Alle de forskjellige lånene gis uten sikkerhet. For den enkelte søkeren er det store fordeler forbundet med det å bruke en finansagent som Pengi. For søkeren er tjenesten ikke forbudet med direkte kostnader, slik som det er foreskrevet i finansavtaleloven. Er man klar over det som står ovenfor, kan man nyte godt av alle fordelene det gir å samarbeide med selskaper som Pengi. De gir søkerne nemlig gode råd på veien, og er hjelpsomme med å forklare det som skulle være uklart. Man sender kun inn en søknad, Pengi videresender denne, og sikrer svar fra opptil tolv banker, hvis deres tilbud passer med det du er ute etter. Dette er en fremragende måte å sondere tilbudet på markedet på (se også vår oversikt over banker som tilbyr forbrukslån). Samtidig er det meget mulig at man får et bedre tilbud enn hvis man søker på egenhånd. Dette fordi bankene oppfatter at de er i direkte konkurranse med hverandre når de får en forespørsel fra en finansagent. De vet med andre ord at du som søker kommer til å få flere tilbud på bordet.