Annonse

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Webfinance tilbyr i samarbeid med Centum Finans, forbrukslån som kan brukes til det du vil. Et slikt lån er et av de mest fleksible lånene som finnes på markedet, noen kaller dem for finansieringslån, oppussingslån, båtlån eller noe helt annet. Men, felles for disse er at du låner penger til forbruk, uten det stilles noen krav til sikkerhet. Du kan derfor bruke pengene til det du måtte ønske. Dette er en løsning for deg, som plutselig kommer i en situasjon der det dukker opp ekstra utgifter.

my credit

My Credit forbrukslån
My Credit forbrukslån

Selskaper som my credit hjelper deg med å innhente tilbud om forskjellige typer forbrukslån og andre finansielle løsninger. Fordelen ved å søke om lån gjennom en finansagent er at det reduserer tiden som du trenger å bruke på å skrive søknader til mange forskjellige banker, samtidig som finansagenter som my credit, hjelper deg på veien til det lånet som passer for deg og din situasjon. Du kan bruke selskapet til rådgivning og til å oppklare eventuelle spørsmål du måtte ha om din spesifikke sak.Noe som er spesielt med det utvalget som my credit tilbyr, er at man ikke bare finner forbrukslån i deres portefølje. Selskapet tilbyr også brukskreditt, samt inkassolån. De hjelper deg også hvis du har et behov for å refinansiere gjeld, selv om du har betalingsanmerkning, noe som er ganske sjeldent. Kravet for denne typen refinansiering er at man må stille med en type sikkerhet, men dette betyr igjen at man kan forbedre rentebetingelsene på gamle dyre lån.

Forbrukslån som kontokreditt fra Komplett Bank

Forbrukslån
Forbrukslån

Forbrukslån kommer oftest som en engangssum, og med en fast nedbetalingsplan. Denne formen for lån passer ikke alle, og dermed kan det virke som unødvendig å ta opp et usikret lån. Heldigvis er det nå også mulig å få denne typen lån med en annen vri, som kontokreditt. Dette er kontokreditt Et ordinært forbrukslån gis ordinært som en engangssum. Sammen med lånekontrakten kommer også en fastsatt nedbetalingsplan. Uansett om du benytter hele lånebeløpet, eller ikke, startes nedbetalingen etter planen (inklusive … Les mer