Annonse

CompareKing

Compareking.no forbrukslån
Compareking.no forbrukslån

Compareking.no er en uavhengig formidler av forbrukslån uten sikkerhet. Selskapet formidler også lån til refinansiering, kredittkort og lån til bil og fritid. Visjonen til Compareking er å bli verdens største på sitt felt, nemlig formidling av låneprodukter. Samarbeidspartnerne inkluderer AS Financiering, Svea Finans og BB Finans. Når du søker om lån via Compareking.no, er det disse samarbeidspartnerne som står for selve lånet. Dermed vil du kunne få flere tilbud basert på din ene søknad, og velger selv det som passer best og er mest gunstig. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende (låneagenter som dette får betalt av bankene du eventuelt låner fra). Selskapet er det første som også har et system for Cashback på sine lån, en tjeneste vi vanligvis forbinder med fordelsprogrammer for kredittkort. Hos Compareking.no får du lån på inntil kr 500 000 uten at det stilles krav til sikkerhet for lånet.

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no forbrukslån
Lånemegleren.no forbrukslån

Lånemegleren.no er en av de største blant finansagentene i Norge. Selskapet fokuserer spesielt på refinansiering av smålån og kredittgjeld, i tillegg til å tilby forbrukslån med rask behandlingstid. Som finansagent samarbeider Lånemegleren.no med banker og utlånere som yA Bank, Svea Finans, Thorn, Ikano Bank og BB Finans. Det vil si at når du søker om lån via selskapet, kan du få tilbud fra alle bankene de samarbeider med. Dette gjør det enklere å sammenligne lånenes betingelser før du velger det som er mest gunstig. Du kan låne mellom kr 5 000 og kr 500 000, uten at det stilles krav til sikkerhet (pant i bolig eller eiendom). Pengene bruker du akkurat til det du vil. Den maksimale nedbetalingstiden du får herfra er på hele 15 år. Mange velger å refinansiere gjennom Lånemegleren.no. Har du mye smågjeld, kan dette ofte lønne seg. Lånemegleren.no har gjennomgående god service.

Aconto Capital

Aconto Capital forbrukslån
Aconto Capital forbrukslån

Aconto Capital er en av landets største aktører innen låneformidling. Selskapet samarbeider med banker som DNB, Santander, yA Bank, Collector og Svea Finans. Når du søker om forbrukslån uten sikkerhet via Aconto Capital, vil du kunne motta tilbud fra alle bankene de samarbeider med. Dermed er det enklere for deg å sammenligne tilbudene, og deretter velge det beste lånet. Det stilles ingen krav til sikkerhet når du låner, så lenge du har hatt god kontroll på økonomien din. Mange velger å refinansiere tidligere smålån og eventuell kredittgjeld via dette selskapet. Da samler man flere dyre utgiftsposter i et større og rimeligere lån. Tjenestene fra finansagentene er gratis for kunden, selskapene får betalt av bankene de samarbeider med. Derfor lønner det seg å søke om lån fra flere aktører, og sammenligne de ulike tilbudene. Via Aconto Capital kan du låne inntil kr 500 000 til uansett formål. Du kan velge inntil 15 år nedbetalingstid på lånet.