Annonse

Pengi

Pengi forbrukslån
Pengi forbrukslån

Finansagenten Pengi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige typer forbrukslån fra tolv forskjellige banker. Alle de forskjellige lånene gis uten sikkerhet. For den enkelte søkeren er det store fordeler forbundet med det å bruke en finansagent som Pengi. For søkeren er tjenesten ikke forbudet med direkte kostnader, slik som det er foreskrevet i finansavtaleloven. Er man klar over det som står ovenfor, kan man nyte godt av alle fordelene det gir å samarbeide med selskaper som Pengi. De gir søkerne nemlig gode råd på veien, og er hjelpsomme med å forklare det som skulle være uklart. Man sender kun inn en søknad, Pengi videresender denne, og sikrer svar fra opptil tolv banker, hvis deres tilbud passer med det du er ute etter. Dette er en fremragende måte å sondere tilbudet på markedet på (se også vår oversikt over banker som tilbyr forbrukslån). Samtidig er det meget mulig at man får et bedre tilbud enn hvis man søker på egenhånd. Dette fordi bankene oppfatter at de er i direkte konkurranse med hverandre når de får en forespørsel fra en finansagent. De vet med andre ord at du som søker kommer til å få flere tilbud på bordet.

Ute etter et godt forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Du kan ta opp et forbrukslån til hva du måtte ønske. Valgmulighetene er mange, og for mange ser bankenes tilbud helt like ut. Ved nærmere øyesyn er de som regel ikke det, det er stor variasjon i hva de ulike bankene kan tilby deg som lånetaker. Dersom du gjør undersøkelser kan du være heldig å finne en bank som kan tilby deg et billig lån, slik at du får låne penger til en gunstig pris til det du måtte ha … Les mer

Finansa

Finansa forbrukslån
Finansa forbrukslån

Denne finansagenten samarbeider med 13 av de ledende bankene i Norge og formidler deres forbrukslån med mere. Bankene inkluderer DNB, Bank Norwegian og Komplett Bank. Sistnevnte har et forbrukslån som fungerer som en brukskreditt, noe som er gunstig i mange tilfeller. Der kan du ha pengene stående uberørt uten at det tilfaller renteomkostninger, for så å bruke den delen du vil når du trenger ekstra penger.

Finansa tilbyr også lån til bil, båt og caravan, i tillegg til kredittkort. Du kan også refinansiere annen gjeld gjennom deres tjenester. Refinansiering vil si at du tar opp et rimeligere lån for å dekke gjeld som er dyrere, noe som ofte er aktuelt for de som har dratt kredittkortene sine varme (les mer om refinansiering). Betingelsene og kravene for disse låneformene er de samme som for vanlige forbrukslån. Den nedre lånegrensen er på kr 5 000 mens du maksimalt kan låne kr 500 000.