Annonse

Finanshjelp24

Finanshjelp24 forbrukslån
Finanshjelp24 forbrukslån

Finanshjelp24 tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, i samarbeid med en rekke banker. Et slikt lån kan du bruke til det du vil, om det er oppussing i hjemmet, en uforutsett utgift på bilen eller litt ekstra kos i ferien. Når du søker om lån hos Finanshjelp24 vil de sende søknaden din videre til sine samarbeidspartnere. På den måten lar de bankene konkurrere innbyrdes om å gi deg det beste tilbudet. Dette gir gjerne en lavere rente, noe som er en stor fordel for deg som skal låne penger. Hos Finanshjelp24 kan du låne fra kr 5 000 og opptil kr 500 000. Renten ligger på ca. 15,3% og er dermed ikke blant de høyeste på markedet. Du kan velge å betale lånet tilbake over 15 år. 

Webfinance

Webfinance forbrukslån
Webfinance forbrukslån

Webfinance tilbyr i samarbeid med Centum Finans, forbrukslån som kan brukes til det du vil. Et slikt lån er et av de mest fleksible lånene som finnes på markedet, noen kaller dem for finansieringslån, oppussingslån, båtlån eller noe helt annet. Men, felles for disse er at du låner penger til forbruk, uten det stilles noen krav til sikkerhet. Du kan derfor bruke pengene til det du måtte ønske. Dette er en løsning for deg, som plutselig kommer i en situasjon der det dukker opp ekstra utgifter.

Pengi

Pengi forbrukslån
Pengi forbrukslån

Finansagenten Pengi tilbyr et bredt utvalg av forskjellige typer forbrukslån fra tolv forskjellige banker. Alle de forskjellige lånene gis uten sikkerhet. For den enkelte søkeren er det store fordeler forbundet med det å bruke en finansagent som Pengi. For søkeren er tjenesten ikke forbudet med direkte kostnader, slik som det er foreskrevet i finansavtaleloven. Er man klar over det som står ovenfor, kan man nyte godt av alle fordelene det gir å samarbeide med selskaper som Pengi. De gir søkerne nemlig gode råd på veien, og er hjelpsomme med å forklare det som skulle være uklart. Man sender kun inn en søknad, Pengi videresender denne, og sikrer svar fra opptil tolv banker, hvis deres tilbud passer med det du er ute etter. Dette er en fremragende måte å sondere tilbudet på markedet på (se også vår oversikt over banker som tilbyr forbrukslån). Samtidig er det meget mulig at man får et bedre tilbud enn hvis man søker på egenhånd. Dette fordi bankene oppfatter at de er i direkte konkurranse med hverandre når de får en forespørsel fra en finansagent. De vet med andre ord at du som søker kommer til å få flere tilbud på bordet.