Annonse

Easybank

Easybank forbrukslån
Easybank forbrukslån

Easybank er en relativ ny bank i Norge. Banken tilbyr forskjellige produkter til privatkunder og bedrifter. Til private gjelder det primært sparing på høyrentekonto samt ulike lån til bolig og bil eller forbrukslån. Det er enkelt å forholde seg til Easybank, siden alle tjenester er nettbaserte. Du vil ha full kontroll over dine konti og lån i banken via nettsiden deres.

Du kan låne til kjøp av bolig, kjøp av bil, med eller uten pant i bilen, og du kan søke om forbrukslån hvis du trenger finansiering til andre prosjekter. Når det gjelder lån til bil så kan du søke om maksimalt en million kroner med pant i bilen, mens billån og forbrukslån uten sikkerhet har en maksimums grense på en halv million. For alle lånene med unntak av boliglån, må du betale lånet tilbake innen 15 år. Du kan også åpne sparekonto i Easybank med gebyrfrie uttak.

Kan alle søke om et forbrukslån?

Forbrukslån
Forbrukslån

Alle kan komme i en situasjon hvor man plutselig trenger penger. Grunnene kan være ulike men som oftest er det på grunn av uforutsette utgifter, reparasjoner eller møbler og innbo som trenger å bli byttet ut. Og da er det enkelt med et forbrukslån. Du trenger ikke å stille noen form for sikkerhet for lånet, i tillegg er det ingen som spør deg om hva du skal bruke pengene til. Det eneste banken er interessert i å vite er om … Les mer