Annonse

re:member lev

re:member lev forbrukslån
re:member lev forbrukslån

Kredittkort fra re:member har lenge vært kjent som av de beste på markedet. Derfor er det ekstra gledelig at de nå også har tilbud om usikrede lån. Selskapet er kjent for kundevennlighet og fleksibilitet, og nå kan dette også tilbys i forhold til forbrukslån. Trenger du pengebeløp ned til kr 10 000 eller opp til kr 350 000 er re:member lev lånet som kan gi deg dette. Vilkårene for å kunne få dette lånet er veldig greie, og vi er ikke i tvil om at det vil passe mange nye kunder. Her trenger du for eksempel ikke å skilte med høy alder eller voldsom høy årsinntekt. Har du fylt 18 år og har en fast inntekt holder det lenge, og du er velkommen til å søke. Selv om søknadsskjemaet ber deg oppgi hva pengene skal benyttes til, kan du benytte de som du vil. Opplysningene på dette området er kun å anse som en formalitet. Er du ikke på jakt etter et ordinært usikret lån kan re:member også tilby lån til refinansiering. Låner du et høyt beløp er maksimal nedbetalingstid 12 år. Dette er litt mindre enn konkurrerende banker tilbyr, men en stor økonomisk fordel. Du vil spare mye i renteutgifter.

L’EASY Minilån

L'EASY Minilån forbrukslån
L'EASY Minilån forbrukslån

L’EASY Minilån er et lite forbrukslån fra velkjente L’EASY. Lånet er fra kr 5 000 og opp til kr 10 000. L’EASY har også større lån på inntil kr 50 000 til mer eller mindre de samme betingelsene. Du trenger ikke stille med noen form for sikkerhet og kan bruke inntil 3 år til å nedbetale. Lånet lar seg skaffe på rekordtid, så fremt du går frem på riktig måte. L’EASY har også større forbrukslån på inntil kr 50 000 til mer eller mindre de samme betingelsene. Disse typene lån er mest brukt av folk som trenger en liten sum raskt inn på konto. Rentene kan være noe høyere enn for andre typer lån, i og med at det er kort nedbetalingstid.

Santander

Santander forbrukslån
Santander forbrukslån

Santander er en av verdens største finansieringsselskaper, som tilbyr en rekke gode låneprodukter og gebyrfrie kredittkort. Selskapet er kjent for sin solide virksomhet og gode oppfølging av sine kunder. I tillegg har man stor grad av fleksibilitet når det kommer til tilbakebetalingen av lånene man får fra denne banken. Santander tilbyr et forbrukslån der kan du låne alt fra kr 10 000 og opp til kr 350 000, uten å måtte stille med sikkerhet (pant i bolig eller lignende). Hva du bruker pengene til, er helt opp til deg selv. For eksempel løser man midlertidige pengekniper med slike lån, eller bruker pengene til uforutsette utgifter og til små investeringer. Du får inntil 5 år til nedbetaling.