Annonse

Finanshjelpen

Finanshjelpen forbrukslån
Finanshjelpen forbrukslån

Finanshjelpen hjelper til med å finne det beste tilbudet på et forbrukslån. Lånet kan brukes til forbruk om du ønsker å pusse opp hjemme, bytte ut møblene eller kanskje må ha bilen gjennom en større reparasjon. Har du flere kredittkort og mangler penger til å betale ned på disse, kan et lån til refinansiering være en løsning. Rentene på gjeld til kredittkortselskapene er ofte en hel del høyere enn renten på et forbrukslån.

Hvor mye du kan låne avgjøres av en kredittvurdering. Finanshjelpen tilbyr lån opp til kr 400 000. Lånet kan nedbetales i inntil tolv år og med en lav rente, vil dette gi deg lave månedlige ytelser. Når du søker hos Finanshjelpen vil søknaden din bli sendt videre til Finanshjelpen sine samarbeidspartnere. Disse vil se gjennom søknaden din og vurdere om de kan tilby deg lån. Er svaret positivt vil du motta et lånetilbud i løpet av et par dager.

Loan.no

Loan.no forbrukslån
Loan.no forbrukslån

Hos Loan.no kan du søke om et forbrukslån på inntil kr 350 000 og du kan bruke pengene til hva du vil. Loan.no er en finansagent og formidler lån via sitt samarbeid med en av de ledende banker innen forbrukslån, Ekspres Bank Norge. Dette betyr at når du søker om et lån, så blir din søknad sendt videre til Loan.no sin partner for en vurdering. Går du og drømmer om ferie på en tropisk øy, fornye garderoben eller kanskje å pusse opp hjemme, så kan et forbrukslån være svaret. Spesielt når en skal pusse opp, så er det noe som koster mye penger.

Du kan som nevnt låne inntil kr 350 000 og det er ingen som spør hva pengene til brukes til. Du kan selv velge lengden på nedbetalingen, dog maksimalt 15 år. Sammen med en konkurransedyktig rente, vil dette sikre at du betaler lave månedlige avdrag og ikke belaster budsjettet ditt i alt for stor grad.

De beste forbrukslånene

Forbrukslån
Forbrukslån

Du har sikkert fått med deg at det er nok av tilbydere av forbrukslån på det norske markedet. Det er naturligvis ingen ulempe, da det gir gode konkurransevilkår og samtidig stor valgfrihet for deg som forbruker. Men det kan også være vanskelig å finne frem til de beste lånene – helt til nå. Beste forbrukslån for store summer På det norske markedet kan du få tak i forbrukslån med svært høye lånegrenser. For eksempel så tilbyr Bank Norwegian et forbrukslån … Les mer