Annonse

Telefinans kan hjelpe deg med forbrukslån

Forbrukslån
Forbrukslån

Mange velger å benytte en låneagent for å finne forbrukslån. Dette er en enkel og grei måte å få flere lånetilbud på, en søknad er tilstrekkelig. Du vil finne flere gode låneagenter, men det er ikke å komme fra at en av de store i Norge er Telefinans. 30 år i bransjen Telefinans er den eldste og en av de største låneagenten her i landet. De har klart å eksistere i hele 30 år, og det sier noe om at … Les mer

Lånemegleren.no

Lånemegleren.no forbrukslån
Lånemegleren.no forbrukslån

Lånemegleren.no er en av de største blant finansagentene i Norge. Selskapet fokuserer spesielt på refinansiering av smålån og kredittgjeld, i tillegg til å tilby forbrukslån med rask behandlingstid. Som finansagent samarbeider Lånemegleren.no med banker og utlånere som yA Bank, Svea Finans, Thorn, Ikano Bank og BB Finans. Det vil si at når du søker om lån via selskapet, kan du få tilbud fra alle bankene de samarbeider med. Dette gjør det enklere å sammenligne lånenes betingelser før du velger det som er mest gunstig. Du kan låne mellom kr 5 000 og kr 500 000, uten at det stilles krav til sikkerhet (pant i bolig eller eiendom). Pengene bruker du akkurat til det du vil. Den maksimale nedbetalingstiden du får herfra er på hele 15 år. Mange velger å refinansiere gjennom Lånemegleren.no. Har du mye smågjeld, kan dette ofte lønne seg. Lånemegleren.no har gjennomgående god service.

Real Finans

Real Finans forbrukslån
Real Finans forbrukslån

Real Finans er en av de eldste finansagentene i landet, etter over 30 års virksomhet. Når du søker om forbrukslån via Real Finans, får du kanskje tilbud fra de fleste bankene de samarbeider med. I beste fall får du hele ti forskjellige tilbud. Dette inkluderer tilbud fra DNB, yA Bank, Bank Norwegian og Collector. Med andre ord, banker som er konkurransedyktige og som har god service for kundene sine. Du kan også refinansiere dyre smålån og kredittgjeld via denne låneagenten. Dette lønner seg dersom du har små og dyre lån, som sammen utgjør høye utgifter til renter og gebyrer. Dyr kredittgjeld likeså. Hos Real Finans kan du få inntil kr 500 000 i lån, uten at du må stille med sikkerhet for lånet. Pengene kan du bruke til hvilket som helst formål du ønsker. Låneagenten tilbyr inntil 15 år nedbetalingstid. Vi anbefaler alle å betale tilbake raskere dersom man har økonomi til det. Man kan også foreta ekstra innbetalinger på lånet, i perioder med ekstra god lønn eller uventede inntekter av noe slag. Sørg også for å sette deg inn i de forskjellige tilbudene før du låner, slik at du velger det som er rimeligst totalt sett.